AFYONKARAHİSAR / MERKEZ - Afyonkarahisar TOBB Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Afyonkarahisar TOBB Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Selçuklu Mah. 1363 Sokak No2 Afyonkarahisar
Vizyon
TOBB KIZ ANADOLU İMAM-HATİP LİSESİ olarak öğrencilerimize;lise eğitiminden itibaren yüksek öğretimde ve eğitim alanında yapılan çalışmalar süresince dini,sosyal ve kültürel faaliyetler düzenleyerek gerek maddi gerekse manevi desteği tüm boyutlarıyla sağlama ve böylece mezunlarımız arasındaki dayanışmayı pekiştirmede etkin rol oynama amacına sahiptir.
Misyon
TOBB KIZ ANADOLU İMAM-HATİP LİSESİ olarak;mezun – mensup işbirliği ile geleceğe yön veren, “ilkleri ve enleri” çıkaran, milli ve manevi değerlere sahip bireylerin yetişmesinde örnek gösterilen ve mensubu olmaktan gurur duyulan bir eğitim merkezi olmak vizyonumuzdur.
Başarılar
1.Kur’an-ı Kerim´i güzel okuma yarışmasında okulumuz öğrencisi Hıyam Ghanım Hıkmat AlBasri il ikincisi, 2.Hafızlık yarışmasında okulumuz öğrencisi Şeyma Nur GÖRAL il ikincisi olmuştur. 3."Afyonkarahisar İli Tarihi Camileri" konulu bilgi yarışmasında okulumuz öğrencileri Ayşe Sena Çatal ve Şerife Genç okulumuza İL İKİNCİLİĞİ kazandırmışlardır.
08.30-12.30 13.30-15.50
AFJET(TERMAL SICAK SU)