AFYONKARAHİSAR / MERKEZ - Afyonkarahisar TOBB Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Mrt

Sevgili Öğrencimiz, Kıymetli veli ve Öğretmenlerimiz aşağıdaki anketlerin amacı okulumuz hakkınızdaki görüşlerini toplayıp sizlere daha iyi hizmet verebilmektir. Okulumuz hakkınızda görüşlerinizi yansıtan kutuyu işaretleyerek neler düşündüğünüzü öğrenmemize yardımcı olabilirsiniz. Anketimize katıldığınız için teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz Konferans Salonunda  6 Mart 2024 Çarşamba günü saat:13:30 da Afyonkarahisar Kocatepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Celal Demir tarafından öğrencilerimize Okuma Kültürü ve Okuma Alışkanlığı konulu seminer verilecektir.

Mrt

Kariyer günleri kapsamında Afyonkarahisar Çalışma Ve İş Kurumu Müdürü Ahmet Karakaya, İş Ve Meslek Danışmanı Türkan Baygül tarafından 08.03.2024 Cuma günü ‘Meslek Seçiminin Hayatımızdaki Önemi, Meslek Seçimi Nasıl Yapılmalı, Geleceğin Meslekleri’ konulu seminer düzenlenecektir.

Şbt

29 Şubat 2024 Perşembe günü saat 10:00 – 16:00 arasında okulumuzda Kızılay’a Kan Bağışı kampanyası yapılacaktır. Bir insanın hayatının kurtarmanın bir insanlık görevi olduğu bilincini daima muhafaza eden öğrenci, veli ve öğretmenlerimizi bu önemli kampanyaya davet ediyoruz.

Şbt

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem 1. Sınavları 25 Mart 2024 Pazartesi günü başlayacak 5 Nisan Cuma günü sona erecektir.

Ülke geneli yapılacak olan Türk Dili ve Edebiyatı, Matematik sınavı ile İl genelinde yapılacak olan Tarih dersi sınavı saatleri açıklandıktan sonra bildirilen gün ve saatte yapılacaktır.

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem 2. Sınavları 20 Mayıs 2024 Pazartesi günü başlayacak 30 Mayıs 2024 Perşembe günü sona erecektir.

Sınavlara girecek tüm öğrencilerimize üstün başarılar diliyoruz.

Şbt

İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavına başvuru kılavuzundaki şartları tutan ve girmek isteyen 9, 10 ve 11. sınıf öğrencilerimiz 13 Şubat-01 Mart 2024 tarihleri arasında başvuru evraklarını eksiksiz tamamladıktan sonra Müdür Yardımcısı Arzu Baştepe’ye teslim edeceklerdir. Evraklarını zamanında teslim etmeyen ve eksik olan öğrencilerin başvuruları onaylanmayacaktır.

Ock

Millî Eğitim Bakanlığınca 21 Nisan 2024 tarihinde gerçekleştirilecek İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı Başvuru ve Uygulama Kılavuzu yayımlandı.

Ock

Okulumuzda 22 Ocak- 2 Şubat 2024 tarihleri arasında “Yarıyıl Tatili Çalışma Kampı“ başlıyor. Okul idaresi koordinatörlüğünde Hedef YKS 2024 projesi kapsamında yarıyıl tatili kamp programı hazırlandı. Öğrencilerimize kamp programı ile ilgili bilgiler verildi.

İki hafta sürecek yarıyıl tatili çalışma kampında öğrencilerimizin derslerini tekrar ederek bilgilerini sınaması ve tatilde ders çalışırken keyifli vakit geçirmesi için hazırlandı. Gönüllü branş öğretmenlerimiz kamp süresince soru çözümü yaparak öğrencilerimize destek olacaklar. Öğretmenlerle birebir soru çözümü, bireysel çalışma, manevi destekleme programları, kahvaltı namaz etkinliklerinin yer aldığı yarıyıl tatili kamp programı aşağıdaki tarih ve saatler arasında yapılacaktır.

Ara

Halk sağlığı uzmanları tarafından hedef gruplara yönelik eğitim içerikleri geliştirilmiş ve temel hijyen bilgisine ilişkin eğitim videoları hazırlanarak, Öğretmen Bilişim Ağına (ÖBA) yüklenmiştir.  Söz konusu eğitim videolarını, okulumuzda görev yapan okul yöneticileri, öğretmenler ve destek personeli izleyecektir. Destek personeli için hazırlanan eğitim videoları, okul yöneticileri için hazırlanan eğitim videosunun içerisinde yer almaktır.

Ara

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) ve T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın yürütücülüğünde, Bakanlığımız paydaşlığında Türkiye’de millî teknolojinin geliştirilmesi konusunda kritik rol oynayan TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali 2024’te Adana’da gerçekleştirilecektir.Teknofest

Kas

Tip 1 diyabetli öğrencilerimizin okulumuzda bakımı ve desteklenmesi konusunda farkındalığın artırılması amacı ile 14 Kasım Dünya Diyabet Günü kapsamında  "https://okuldadiyabet.meb.gov.tr" adresinde yer alan ''Okulda Diyabet Eğitim Programı Platformu''ndan yararlanması, platform içeriğinde yer alan eğitimlerin öğretmenlerimiz tarafından tamamlanması önem arz etmektedir.

Kas

Kurumumuzda bulunan personel (Öğretmen-Memur-İşçi), öğrenci ve velilerin aşağıdaki sunumu izlemesi rica olunur.

Kas

Sürdürülebilir kalkınma ilkeleri çerçevesinde atıkları kontrol altına almak, gelecek nesillere temiz, gelişmiş bir ülke ve yaşanabilir bir dünya bırakmak için "Sıfır Atık Eğitim Projesi", sıfır atık yönetimi uygulamaları ve çevre yönetim sistemi kapsamında yürütülecek iş ve işlemler (protokol, proje, eğitim, tanıtım ve bilgilendirme vb.)  Genel Müdürlüğümüz koordinesinde yürütülmektedir.

Ekm

2023/2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTISI DUYURU VE GÜNDEM

17 Ekim 2023 Salı günü saat 16.00'da Okul Aile Birliğinin Genel Kurul toplantısı, okulumuz konferans salonunda yapılacaktır. Aşağıda belirtilen gündem maddelerini görüşmek üzere belirtilen gün ve saatte tüm velilerimizin okulumuza teşrifini rica ederim.

Saygılarımızla.

Okul Aile Birliği

Eyl

2023 Yılı İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı Sonuçları Açıklandı.